top of page

THEORIE

Spoedcursus Verkeerstheorie B

 

Theorie en praktijk gaan ook in de rijopleiding samen. Alleen met een goede kennis van de verkeersregels en alles wat daar bij hoort is het mogelijk een correct en verantwoord rijgedrag aan te leren. Daarom geven wij een aantal zaterdagen in het jaar een spoedcursus verkeerstheorie.

 

Deze dag zullen wij alle grondbeginselen bijbrengen die u nodig heeft voor het veilig deelnemen aan het verkeer. De donderdagavond daarna worden er proef-examens gehouden. Via de computer worden u 3 x 65 dia’s getoond welke u individueel moet beantwoorden. Daarna kijken wij alle dia’s gezamenlijk na.

 

De kosten voor deze complete theoriecursus bedragen € 125,00 inclusief het theorieboek. Indien u geïntresseerd bent in deze theoriecursus, kijk dan hier voor de eerst volgende data waarop wij de theoriecursus aanbieden. Wees op tijd met inschrijven want er zijn slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als u nog vragen heeft over deze cursus of één van de andere opleidingen neemt u dan gerust contact met ons op.

bottom of page