top of page

INFO

Even voorstellen ………

 

Na een aantal jaren als kelner in diverse gerenommeerde restaurants in Amsterdam te hebben gewerkt heb ik in 1989 een carriere-switch gemaakt. Door mijn broer Rene, van Kok&Stam Autoservice, was ik ook al heel jong gek op autorijden. De opstap naar een rij-instructeuropleiding bij Jongepier was al snel gemaakt. Na mijn opleiding ben ik direct bij Jongepier als instructeur begonnen. Heb daar ook al mijn instructeurdiploma’s (A,B,C,D,E) gehaald.

 

En op 1 april (nee, geen grap) 1991 ben ik mijn eigen rijschool begonnen onder de naam Verkeersschool STAM.

 

Met een Nissan Sunny ben ik begonnen en dat bleek een schot in de roos, nog geen jaar later werden de motoren aangeschaft en konden ook op zaterdag de motorrijlessen beginnen.

 

Om niet zo kwetsbaar te zijn als éénmansbedrijf is mijn vrouw Annemieke ook bij Jongepier begonnen met de rij-instructeuropleiding. Naast haar baan in de verzekeringen verzorgt zij al jaar en dag de theoriecursussen, regelt de examenaanvragen en zorgt dat het administratief op rolletjes loopt.

 

Inmiddels is Verkeerschool STAM uitgegroeid tot één van de rijscholen in Amsterdam en omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook het feit dat wij geen mega rijschool zijn zien wij als een voordeel. Op deze manier houden wij zelf contact met onze leerlingen en ze weten altijd dat ze dezelfde instructeur hebben. Gezien het feit dat het slagingspercentage boven het gemiddelde is en zelfs examinatoren ons aanbevelen in hun eigen kennissenkring, weten wij dat we nog steeds op de goede weg zitten.

                                                                                                     Eric Stam

slagingspercentage

bottom of page